Sikeresen zárult a China Brand Fair 2024 Budapesten

Dátum:

Az immár 7. alkalommal, 2024. június 13-15. között megrendezett China Brand Fair Budapesten ismét sikeresnek bizonyult. A Hungexpón tartott eseményen több száz kínai cég vett részt, akik széleskörű termékválasztékkal mutatták be kínálatukat a közép-európai importőröknek, kis- és nagykereskedőknek.

A vásár nyitóünnepségén Fábián Gergely, a magyar gazdasági minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára beszédében hangsúlyozta a Kína és Magyarország közötti gazdasági kapcsolatok fontosságát. Elmondta, hogy a kínai befektetések lendületet adnak az innovációnak és a növekedésnek a különböző ágazatokban.

A látogatók a legkülönfélébb termékeket tekinthették meg a vásáron, az elektronikai cikkektől a textilipari termékeken át a gépekig és berendezésekig. A kínai cégek nagy érdeklődést mutattak a magyar piac iránt, és számos üzleti kapcsolat jött létre a vásár ideje alatt.

 

A kiállításon a Trend Store Kft. is képviseltette magát, mint a magyarországi kínai import egyik meghatározó szereplője. A cég tapasztalt csapata széleskörű szolgáltatási palettával segíti a magyar vállalkozásokat a kínai piacon való termékbeszerzésben és behozatalban.

A China Brand Fair 2024 ismét bebizonyította, hogy fontos platform a kínai és a közép-európai cégek közötti kereskedelem és együttműködés fellendítéséhez. A jövőben is várhatóan nagy érdeklődés kíséri majd a rendezvényt.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Sport szelet történelem

Az első Sport szeletet 1953. augusztus 20-án, a Népstadion...

Szerszámkiadó automaták a FémAlk Zrt.-nél

Az nem kérdés, hogy a hazai forgácsoló cégek bevezetnek-e...

Különleges állatkerti élmény felavatására került sor a Nyíregyházi Állatparkban!

Megnyílt a Jégvilág, a sarkkörök és a hideg égövek...

MINI Magisz – Az első hivatalos MINI márkakereskedés és szerviz Debrecenben

Cooper, Countryman, Aceman, Cabrio. Mi bennük a közös? Mindegyik...
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.