2020 ősz színei

Dátum:

Új évszak, új színek! A Repülőszőnyeg minden évszakban olyan inspiráló, lakberendezői újdonságokkal készül, amelyek azonnal képesek átalakítani a szoba hangulatát. Köztudott, hogy a különféle színcsoportok eltérő hatást váltanak ki bennünk. Tisztában vagyunk azzal, melyek azok a színek amelyek irritálják mindennapi kedélyünket, s melyek azok amelyektől igazán lenyugszunk. Éppen ezért hajlamosak vagyunk a lakás berendezésekor csak a jól bevált színárnyalatokra fókuszálni, pedig nem is gondolnánk, hogy komfortzónánkból kilépve könnyedén felülmúlhatjuk saját elképzeléseinket.

Légy merész és hagyd megelevenedni az őszt a Repülőszőnyeg kollekciójából!

Neutrális színárnyalatok

A trendek változnak, a színek jönnek-mennek, de ez az a színcsoport, amelyikre egyértelműen illik az időtálló jelző. Sosem mennek ki a divatból, nyugtató hatásúak, visszafogottak és tökéletesen jelenítik meg otthonunkban a természetet.

A Repülőszőnyeg Torino és Softline termékei remek példák erre:

Hideg és meleg színek

A mélyebb, melegebb tónusok kihangsúlyozzák bútorainkat és jobb kedvre derítenek. Ide soroljuk a vöröst, a pirosat, a sárgát, a narancsot és még a lilát is. Az intenzív színek kirobbanó energiát és életvidámságot sugároznak lakásunkban.

 

 

 

 

 

Ezzel szemben a hideg színek, mint a kék, a zöld és az ibolya=lila egyes változatai nyugtatnak, ellazítanak, azt az illúziót keltik, hogy tágasabbak a terek és még a tisztaság érzetét is becsempészik otthonunkba.

 

 

 

 

 

Izgalmas tónusok

Elsőre lehet meredeknek tűnnek a kissé kevert, különleges árnyalatú szőnyegek, azonban megfelelő bútorokkal társítva, igazán egyedi lakásbelsőt alakíthatunk ki. Lépj ki a komfortzónádból a Repülőszőnyeggel! Te kipróbálnád?

 

 

 

 

 

 

 

A Repülőszőnyeg további termékeinek megtekintéséhez, kattintsatok ide.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

BMW 5: a dinamika, az elegancia és a technológia találkozása

A BMW 5-ös sorozat magán hordozza az innováció, az...

Új vezető a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. élén

Zárt üléssel kezdődött a nyíregyházi közgyűlés, melynek fő témái...

5 + 1 tipp a gondtalan iskolakezdéshez

A szeptember izgalmas időszak a kisiskolások és a szüleik...