MINI Magisz – Az első hivatalos MINI márkakereskedés és szerviz Debrecenben

Dátum:

Cooper, Countryman, Aceman, Cabrio. Mi bennük a közös? Mindegyik a tökéletes élményt nyújtó MINI modellje, és mindegyik megtalálható az újonnan nyílt MINI Magiszban.

Ahogy maga a márka mondja: „A MINI mindig is azon volt, hogy a lehető legkisebből hozza ki a legtöbbet, az emberek életét a lehető legtöbb élménnyel töltse meg. Méretében kicsi, formatervében ikonikus.” És valóban, nehéz figyelmen kívül hagyni, amikor egy MINI elhalad az utakon, hiszen MINI- ben ülni tagadhatatlanul egy életérzés, és ez a páratlan atmoszféra már Debrecenben is elérhető.

Itt nyitotta meg kapuit a MINI Magisz, így a MINI stílus és élmény könnyebben hozzáférhetővé vált a környéken élő márka szerelmesei számára.

A MINI Magisz nem csupán egy autókereskedés, hanem egy teljes élményt nyújtó központ, ahol MINI modellek széles választékával várják a leendő vásárlókat, valamint azokat, akik már jelenleg is ennek a márkának a tulajdonosai, hiszen az új és használt autók széles palettája mellett magas szintű szervizszolgáltatást is nyújt a Magisz. Erre pedig garancia maga a Magisz név, hiszen a MINI márka tulajdonosánál, a BMW-nél már hosszú évek óta hivatalos márkakereskedésként vannak jelen az autóiparban, nevük pedig egybeforrt a minőséggel és a magas szintű ügyfélkiszolgálással.

A MINI Magisz márkakereskedés és szerviz a legújabb technológiát és a legkiemelkedőbb szakértelmet biztosítja, hogy ügyfelei mindig a legjobb szolgáltatásban részesüljenek, legyen szó egy új MINI megvásárlásáról vagy a már meglévő modell karbantartásáról. A MINI Magisz csapata készen áll arra, hogy minden igényt kielégítsen és minden vásárlót elégedetté tegyen.

A Magisz ’MINI Most’ készleten lévő járművei közt mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat, függetlenül attól, hogy új MINI-t keres, vagy a használt autók közül válogat, de lehetőség van azok számára is, akik még csak kacérkodnak a vásárlás gondolatával, hogy megtapasztalják ezt a kivételes érzést, amit a MINI nyújt, hiszen a debreceni márkakereskedésben lehetőség van tesztvezetésre is. A konfigurátor segítségével pedig személyre szabhatják új MINI-jüket és kialakíthatják álmaik autóját.

A MINI Magisz megnyitása jelentős pillanat a Debrecen környéki MINI rajongók számára, hogy még közelebbről megismerhessék a modelleket, és a Magisz csapatának segítségével egyszerűbb döntést tudjanak hozni, hogy vajon egy elektromos Countryman vagy például egy klasszikus MINI Cooper felelne meg leginkább az igényeiknek.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Sikeresen zárult a China Brand Fair 2024 Budapesten

Az immár 7. alkalommal, 2024. június 13-15. között megrendezett...

Sport szelet történelem

Az első Sport szeletet 1953. augusztus 20-án, a Népstadion...

Szerszámkiadó automaták a FémAlk Zrt.-nél

Az nem kérdés, hogy a hazai forgácsoló cégek bevezetnek-e...

Különleges állatkerti élmény felavatására került sor a Nyíregyházi Állatparkban!

Megnyílt a Jégvilág, a sarkkörök és a hideg égövek...
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.