Mikor jöhet jól egy utánfutó?

Dátum:

  • Szívesen építkezne saját kezűleg, de nincs mivel elhozni a tüzépről az alapanyagokat, a szállítási költség pedig magas?
  • Szívesen venné meg álmai bútorát, de nincs mivel elhoznia, a szállítási költség miatt pedig inkább lemond róla?
  • Szívesen lomtalanítana már a lakásban/telken/nagymamánál, de nincs mivel elszállítania a felesleges tárgyakat?

Ilyen és ezekhez hasonló problémák esetén jöhet jól egy megfelelő méretű utánfutó. Az utanfutogep.hu oldalon különböző méretű és teherbírású utánfutók és trailerek közül lehet a legmegfelelőbb eszközt kiválasztani. A cégeknél és magánszemélyeknél felmerülő szállítási problémákra egyszerű megoldásokat biztosítanak a lehető legjobb bérleti konstrukcióval és ár-érték aránnyal.

Az utánfutókkal 350-3500 kg súlyú eszközök, áruk, csomagok és egyéb sporteszközök biztonságosan és olcsón szállíthatóak, legyen az akár egy dobozokból álló IKEA-s bútor, egy autó-bontóból vásárolt használt alkatrész, motor, quad, kisgépek vagy bármilyen hobby célú jármű.

Autók szállítása olcsón, gyorsan

Ma már elengedhetetlen, hogy a szállítás ne csak biztonságos, hanem gyors is legyen, ezért minden autószállító trailer rendelkezik éves országos autópálya matricával is.

A lehető legjobb karbantartás mellett is előfordulhat, hogy cserben hagyja gépjárműve, esetleg önhibáján kívül balesetet szenved és gépjárműve önerőből nem mozdítható és autó mentőt kell hívni.

Ma szolgáltatástól függően egy autó mentés ára Budapesten elérheti akár a 40.000 Ft-ot is, ha pedig a gépjármű vidéken karambolozott, de a szerviz / tulajdonos lakóhelye Budapesten van, a kilométer díjakkal és a várakozási díjjal ez az összeg könnyen egy kisebb javítás ára is lehet.

Ha ilyen helyzetbe kerül, béreljen autószállító trailert, hogy autóját ne drágán szállítsák. Ha magunknak intézzük az autó mozgatását, akkor azzal nagyon sokat spórolhatunk, hiszen akár már 7.000 Ft-tól is bérelhet autószállító utánfutót, amit akár egy bérelt kisbusszal is húzhat.

További információk a linkelt oldalakon.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Sikeresen zárult a China Brand Fair 2024 Budapesten

Az immár 7. alkalommal, 2024. június 13-15. között megrendezett...

Sport szelet történelem

Az első Sport szeletet 1953. augusztus 20-án, a Népstadion...

Szerszámkiadó automaták a FémAlk Zrt.-nél

Az nem kérdés, hogy a hazai forgácsoló cégek bevezetnek-e...

Különleges állatkerti élmény felavatására került sor a Nyíregyházi Állatparkban!

Megnyílt a Jégvilág, a sarkkörök és a hideg égövek...
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.