BMW iX1 – Gazdagodj új vezetési élménnyel!

Dátum:

Tavaly ősszel kezdődött a lehengerlően sokoldalú BMW iX1 sorozatgyártása, amely az elektromos autózás maximális élményét nyújtja. Mostantól személyesen is kipróbálhatod az első, tisztán elektromos meghajtású BMW modelleket a debreceni Magisz és nyíregyházi Mag3 szalonokban.

Robosztus szépség

Az egységes dizájnnak és a jellegzetes arányoknak köszönhetően az iX1 egy kifejezetten impozáns modell. A markáns, szinte szögletes, – opcionálisan kék kiemelésekkel is rendelhető – dupla vese, valamint a sárhányókba mélyen benyúló LED-es Adaptív fényszórók erőt sugárzó jelenséggé teszik az autót, a tekintélyes orr-rész, valamint a függőleges első és hátsó határoló vonalak jóvoltából pedig profilból is rendkívül dinamikusnak hat. A háromdimenziós kialakítású, L-alakú, az átlátszó és a sötét tónusú füstüveg, valamint az oldalsó, méhsejtmintás* felületek összjátékát megvalósító hátsó lámpák adják az autó modern jellegét.

*Opcionálisan rendelhető.

Kényelemesen biztonságos

A BMW iX1 belső tere maximális kényelmet nyújt az utazóknak a masszázsfunkcióval és gerinctámasszal ellátott aktív ülések jóvoltából. A megvilágított csomagtér rendkívül sokoldalúan pakolható, ráadásul a felhajtható padlóbetétek és az állítható dőlésszögű hátsó üléstámlák plusz tárolóhelyet biztosítanak. A klasszikus, manuális kapcsolók eltűntek, viszont bekerült az autóba egy billenőkapcsolóval, a legmodernebb kezelőszervekkel, valamint egy vezeték nélküli töltőtálcával ellátott középkonzol. A BMW iDrive első számú felhasználói felülete az intuitív, érintő- és hangvezérlési funkcióval ellátott BMW Curved Display kijelző lett.

Páratlan élmény – hangtalanul

Tapasztald meg, milyen érzés szinte észrevehetetlenül gyorsulni és hangtalanul suhanni. Az iX1 emissziómentes, felvillanyozó dinamizmusát akár 438 kilométeres hatótávig élvezheted.

Az új BMW modell alaptartozékai között van a Flexible Fast Charger, amellyel kényelmesen töltheted az autódat otthon is, de a BMW Charging jóvoltából Európa-szerte számos nyilvános töltőállomáson is megállhatsz. A járműben vagy a My BMW applikációban lefoglalhatod a kívánt töltőállomást, illetve töltési lehetőségekre optimalizált útvonalakat állíthatsz össze.

Fedezz fel új utakat kényelmesen, biztonságosan, hangtalanul!

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Sikeresen zárult a China Brand Fair 2024 Budapesten

Az immár 7. alkalommal, 2024. június 13-15. között megrendezett...

Sport szelet történelem

Az első Sport szeletet 1953. augusztus 20-án, a Népstadion...

Szerszámkiadó automaták a FémAlk Zrt.-nél

Az nem kérdés, hogy a hazai forgácsoló cégek bevezetnek-e...

Különleges állatkerti élmény felavatására került sor a Nyíregyházi Állatparkban!

Megnyílt a Jégvilág, a sarkkörök és a hideg égövek...
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.