BMW 5: a dinamika, az elegancia és a technológia találkozása

Dátum:

A BMW 5-ös sorozat magán hordozza az innováció, az erő, a modern dizájn és a kényelmes luxus jegyeit. Hódíts meg új utakat magabiztos stílusban, felvértezve a legmodernebb technológiákkal: az új szériában minden adott a legmagasabb szintű vezetési élményhez.

Lenyűgöző dinamizmus

A sorozat erőteljes motorjai garantálják a lehengerlő lendületet, így az autózás páratlan élmény lesz a sofőr és az utasok számára is.

Elegáns, modern megjelenés

Az eredetileg sportos sorozat új, nyolcadik generációjában finomabb, elegánsabb dizájnelemekkel találkozunk. A modern luxust megtestesítő járművet a kifinomult részletek teszik egyedivé.

Kényelmes és elegáns belső tér

A BMW 5-ös sorozat belső tere kényelmes és elegáns. A minőségi anyagok és a precíz kidolgozású felületek olyan atmoszférát teremtenek, amelynek nehéz ellenállni.

Úttörő technológiák

A sorozatban ötvöződnek a hagyományos elemek az új technológiákkal. Az innovatív, vezetést segítő rendszerek és a hálózati technológia gondoskodnak a biztonságról és kényelemről, így minden generáció számára élvezetes lesz az autózás.

Folyamatos hálózati kapcsolat

A széria járművei stabilan kapcsolódnak a BMW ConnectedDrive rendszeréhez. A hálózati szolgáltatások segítségével az autó interaktív kapcsolatban áll a vezetővel, így biztosítva a könnyebb navigációt és számos egyéb hasznos funkciót.

Gazdag motorválaszték

A legújabb generációs 5-ös sorozat benzin- és dízelmotoros változatban, tisztán elektromos meghajtással, valamint plug-in hibrid verzióban is elérhető, de egy bivalyerős M modellt is kínálunk a márka rajongóinak.

Stílusos mobilitás

A BMW nem csupán járműveket kínál, hanem egy életstílust is megtestesít, és az 5-ös sorozat kiváló példája ennek a prémium élménynek. A széria kedvelt üzleti modelljei pedig most akár 5,99%-os kamattal* elérhetők a cégek számára.

Hagyd, hogy az első BMW i5 és az új BMW 5-ös sorozat magával ragadjon, és próbáld ki személyesen a széria modelljeit a BMW Magisz megújult, debreceni bemutatótermében vagy a nyíregyházi Mag3 szalonban.

 

*A cikkben található információk nem minősülnek ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljes körű. Részletes tájékoztatásért fordulj a promócióban részt vevő márkakereskedőkhöz, akik mint közvetítők, a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó képviseletében járnak el.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Sikeresen zárult a China Brand Fair 2024 Budapesten

Az immár 7. alkalommal, 2024. június 13-15. között megrendezett...

Sport szelet történelem

Az első Sport szeletet 1953. augusztus 20-án, a Népstadion...

Szerszámkiadó automaták a FémAlk Zrt.-nél

Az nem kérdés, hogy a hazai forgácsoló cégek bevezetnek-e...

Különleges állatkerti élmény felavatására került sor a Nyíregyházi Állatparkban!

Megnyílt a Jégvilág, a sarkkörök és a hideg égövek...
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.