Bemutatkozik a BMW iX2

Dátum:

Az elektromos járművek egyre növekvő népszerűsége arra ösztönzi a gyártókat, hogy még innovatívabb és kifinomultabb modelleket dobjanak piacra. A BMW iX2 egy újabb lépés ezen az úton és ez az autó egy újabb mérföldkő az elektromos járművek világában. Egy olyan modell, amely nemcsak a környezetbarát technológiát képviseli, hanem prémium vezetési élményt és a teljesítményt is magába foglalja.

Nyíregyházán a Mag 3, Debrecenben pedig a Magisz autószalonokban tekinthető meg és próbálható ki a BMW iX2. Ez a modell is gazdagon felszerelhető extrákkal és a komfortfunkciók mellett a biztonságos közlekedést elősegítő vezetéstámogató rendszerek növelik a vonzerejét. A BMW iX2 xDrive30 akár 449 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel, így a hosszabb utazások sem jelentenek akadályt. Az autó egyedi jellegzetessége pedig az innovatív BMW Iconic Glow vese, amely páratlan vizuális megjelenést kölcsönöz, különösen sötétedés után. Az iX2 újdonságaival és különleges tulajdonságaival személyesen is megismerkedhettek a debreceni Magisz és a nyíregyházi Mag3 szalonokban.

Összességében elmondható, hogy ez a modell egy újabb mérföldkő a bajor prémiummárka történetében, és egyúttal egy nagy lépés a fenntartható közlekedés felé. A BMW továbbra is a vezető szerepét szeretné betölteni/tölt be az elektromos mobilitás terén, és az iX2 ebben a törekvésben nagyon fontos szerepet játszik.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Út a zöldebb jövő felé: BMW i4 és BMW iX3

A BMW elektromos modelljei, a BMW i4 és BMW...

Tavasszal téli gumiabroncsot?

A debreceni Magisz és a nyíregyházi Mag3 Autószalonokban érdeklődtünk,...

BMW 5: a dinamika, az elegancia és a technológia találkozása

A BMW 5-ös sorozat magán hordozza az innováció, az...
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.